Image

Email: info@creative-edu.net
Telefon: +383 49 234 893 / +383 44 440 407

Adresa:
Te lokalet e Lesnes, afër Fakultetit FSHMN dhe Filologjik, Rr. Henry Dynan - A4 - Hyrja 1