Creative Education ju ofron kurse të

Image

Rreth Nesh

"Creative Education" ofron shumë programe të fushave gjuhësore dhe shkencore, duke ju siguruar që ta gjeni vendin më të përshtatshëm.

Shkolla e kurseve "Creative Education" ka marrëveshje me kompani të ndryshme vendore dhe ndërkombëtare për punësimin e kursistëve të saj si: Infermier, Programer, Dizajner apo Call-Agent

Zgjedhni kursin që dëshironi

Vizioni ynë është krijimi i një qasjeje unike e të mësuarit, përmes së cilës kursistët tanë janë më afër qëllimeve të tyre.

Gjuhë Gjermane

Mësoni në grupe të vogla (5-8 persona) ose në kurse individuale.

Kurse të të gjitha niveleve, të dizajnuara me kujdes për të mundësuar të folurit e rrjedhshëm në gjuhë gjermane. Ofrojmë përgatitje për bashkim familjar si dhe për testet ndërkombëtare si Goethe Institut dhe ÖSD.

Matematikë

Ofrojmë kurse individuale, me grup, intensive dhe të rregullta.

"Creative Education" ofron të gjitha nivelet e përgatitjeve për:
FSHMN, TEKNIK, UBT, BUJQËSI, EDUKIM.
Gjithashtu ofrojmë kurse për të gjithë nxënësit e shkollave fillore dhe të mesme.

Programim

Mësoni në grupe të vogla (5-8 persona) ose në kurse individuale.

Rëndësia e programimit ka fituar vëmendje të madhe duke krijuar një iniciativë globale për vetëdijësim. Duke ditur që programimi është esencial, tek ne mund të përvetësoni gjuhët më të njohura programuese si: JAVA, C#, WordPress, HTML & CSS.

background

Regjistrimet kanë filluar

Creative Education ju jep ofertat më të mira. Prandaj, regjistrohu tani dhe bëhu pjesë e qendres tanë.

Regjistrohu tani
 • Pse Creative Education?

  Shkolla e kurseve "Creative Education" ofron standardet më të larta dhe laramani të kurseve në të gjitha nivelet dhe është e përkushtuar që të arrijë më të mirën e mundshme për krijimin e kushteve sa më të mira për mësimdhënie dhe mësimnxënie efektive dhe të suksesshme.

  Rezultatet e larta të kursistëve tanë, janë rrjedhojë e një programi lehtë të adaptueshëm dhe efektiv që ofron shkolla jonë. Mësimdhënia dhe literatura bashkëkohore, përkushtimi i mësimdhënësve, përdorimi i teknologjisë së fundit e mjedisi shumë miqësor, e bëjnë të mundur suksesin e kursistëve tanë. Tek ne do të përfitoni njohuri nga profesorë me përvojë dhe të licencuar.

  Përveç të tjerash ofrojmë:
  - Shumëllojshmëri të kurseve, të cilën nuk mund ta gjeni diku tjetër.
  - Çmime konkuruese.
  - Kurse me numër të kufizuar të kandidatëve (5-8 persona në grup).
  - Lokacion të përshtatshëm.

Image