Kurset qe i ofron Creative Education


Gjuhë

Gjuhë Gjermane

Mësoni në grupe të vogla (5-8 persona) ose në kurse individuale.

Kurse të të gjitha niveleve, të dizajnuara me kujdes për të mundësuar të folurit e rrjedhshëm në Gjuhë Gjermane. Ofrojmë përgatitje për bashkim familjar si dhe për teste ndërkombëtare si: Goethe Institut dhe ÖSD.

Gjuhë Angleze

Mësoni në grupe të vogla (5-8 persona) ose në kurse individuale.

Të gjitha nivelet e gjuhës angleze mund t'i ndiqni në Creative Education. Përveç kurseve të rregullta, ofrojmë edhe kurse të komunikimit, si dhe përgatitje për TOEFL dhe IELTS.

Gjuhë Frënge

Kurse individuale, në grup, intensive dhe të rregullta.

E njohur në botë si gjuha e arkitekturës, teatrove dhe arteve vizuale, frëngjishtja po bëhet gjithnjë e më e kërkuar. Tek ne mësoni të gjitha nivelet e gjuhës frënge përmes kurseve intensive ose të rregullta.

Gjuhë Turke

Kurse individuale, në grup, intensive dhe të rregullta.

Turqishtja është ndër dhjetë gjuhët globale më të folura. Nisur nga kjo, turqishtja nuk ka si të mungojë në mesin e gjuhëve që ofron shkolla jonë, të cilën mund ta përvetësoni pëmes kurseve tona.

Shkencë

Matematikë

Kurse individuale, në grup, intensive dhe të rregullta.

"Creative Education" ofron të gjitha nivelet e përgatitjeve për:
FSHMN, TEKNIK, UBT, BUJQËSI, EDUKIM.
Gjithashtu ofrojmë kurse për të gjithë nxënësit e shkollave fillore dhe të mesme.

Kimi

Kurse individuale, në grup, intensive dhe të rregullta.

Kurse për nxënës të shkollave fillore, të mesme dhe student. Përgatitje për provim të maturës, provime pranuese në fakultet dhe të gjitha lëndët e kimisë gjatë studimeve nga një staf profesional dhe i kualifikuar.

Fizikë

Kurse individuale, në grup, intensive dhe të rregullta.

Kurse për nxënës të shkollave fillore, të mesme dhe student. Përgatitje për provim të maturës, provime pranuese në fakultet dhe të gjitha lëndët e fizikës gjatë studimeve nga një staf profesional dhe i kualifikuar.

Biologji

Kurse individuale, në grup, intensive dhe të rregullta.

Kurse për nxënës të shkollave fillore, të mesme dhe student. Përgatitje për provim të maturës, provime pranuese në fakultet dhe të gjitha lëndët e biologjisë gjatë studimeve nga një staf profesional dhe i kualifikuar.

Teknologji

Programim

Kurse individuale, në grup, intensive dhe të rregullta.

Rëndësia e programimit ka fituar vëmendje të madhe duke krijuar një iniciativë globale për vetëdijësim. Duke ditur që programimi është esencial, tek ne mund të përvetësoni gjuhët më të njohura programuese si: JAVA, C#, WordPress, HTML & CSS.

ArchiCad

Kurse individuale, në grup, intensive dhe të rregullta.

Fokusi i ArchiCad-it në arkitekturë, dizajn dhe kreativitet, është kombinimi më i mire ndërmjet teknologjisë dhe inovacionit, që u mundëson arkitektëve ta bëjnë atë që e bëjnë më së miri "Design Great Buildings".

3DS MAX

Kurse individuale, në grup, intensive dhe të rregullta.

Kursi 3DS MAX ka për qëllim përgatitjen e kandidatëve për rendim (vizualizim) përmes veglës Corona Render për interier dhe eksterier.

Dizajn Grafik

Kurse individuale, në grup, intensive dhe të rregullta.

Profesorët tanë u mësojnë në detaje si përdoret Photoshop, Ilustrator dhe programet tjera softuerike për dizajn.